Lindvalls Chark

Återigen en tillbyggnad på Lindvalls Charks fabrik i Strömsnäsbruk. Vi är otroligt stolta över att få förtroendet att hantera deras elanläggning från Larm/Passer/Data till högspänningsinstallationerna.

Det är, om man ska vara lite rolig i sammanhanget, riktigt spännande 🙂

Klicka på länken nedan för mer information om våra installationer.

Lindvalls Chark 2014


Smurfit Kappa Lagamill i Timsfors

Utbyte av belysning i 3 st magasin där det satt 400 w kvicksilverarmaturer som kräver underhåll och framförallt drar mycket energi  vilket inte är särskilt miljövänligt.
Nya LED armaturer och närvarostyrning från ESYLUX har sett till att miljö och plånbok ler i mjugg.

Klicka på länken nedan så får ni lite mer info.

Smurfit Kappa utbyte belysning


Markaryds Järn

Christoffer Lindqvist ville fräscha till sin butik med ny skyltbelysning och ram  så det blir inbjudande när man ser affären mitt i Markaryd. Alexander, vår montör hittade en speciallösning med LED strip som anpassades efter en ram som plåtslagaren konstruerade vilket innebar en helt ny upplevelse. Christoffer är också glad över att få bort det kvicksilver som fanns i den gamla lysrörsbelysningen när den ersatts med kvicksilverfri och energieffektiv LED belysning.

Klicka på länken nedan så får ni veta lite mer!

Markaryds Järn, Skyltbelysning 2014


Höjdenskolan i Markaryd

Nybygge av två skolhus i Markaryd för årskurserna F-3 i samarbete med Tage & Söner Byggnads AB. 2011 invigdes den första skolbyggnaden som huserar årskurserna 4-6 och nu var det alltså dags för de yngsta årskurserna att även de få nya och fräscha lokaler!

Otroligt spännande och utvecklande projekt som Alexander drev på ett alldeles ypperligt sätt. Här ansvarade vi för Tele/Data, Larm/Passer/Brand, belysning samt kraftfördelningar.

Mer information hittas på Markaryds kommuns hemsida.

Välkommen till Höjdenskolan