Räddningscentral

Markaryds kommun fastighet bygger ny räddningscentral som skall klara störningar både utifrån och inifrån. Ett intressant projekt som vi driver i samarbetsform med Levins Elektriska från Hässleholm. Vi lärde oss mycket av både projektet och vår samarbetspartner.

Här ser vi Thomas och Alexander i full färd med att installera El i styren åt TAC som har entreprenaden på styrsidan. Lars Nilsson på TAC i Malmö övervakar så det går rätt och riktigt till men visst ser han lite förskräckt ut?

Ett härligt gäng som är delaktiga i att göra Räddningscentralen i Markaryd till en funktionsduglig och modern arbetsplats. Vi hoppas slippa använda den mer än vid övning.


Markaryds Marknad

Markaryds marknad som drivs av Markaryds IF är enligt sägen 500 år gammalt. Vi fick förtroendet att vara el-ansvariga några år senare… Tivoli och marknadsknallar har ett stort behov av att strömförsörjningen fungerar och då gäller det att anläggningen är i topptrim. Här håller Christer och Jens på att placera ut den tillfälliga anläggningen.