Elektriker i Markaryd

    Om oss

Frank Eklund

Frank 2013


 

 

 

VD för företaget och har drivit det sedan starten 1988. Började som industrielektriker 1974 och har gått den långa vägen.

Telefon: 0433-52 70 61
frank(at)mjarydselmontage.se

Gunnel Eklund

Gunnel på kontoret


 

 

 

Har hand om administrationen och ser till personalen på firman. Ofta den rösten ni möter när ni ringer till kontoret och den som ser till att ni får den hjälp som ni behöver.

Telefon: 0433-52 70 62
gunnel(at)mjarydselmontage.se

David Salomonsson

david


 

 

 

Elmontör som främst är inriktad mot industrisidan. Rutinerad felsökare som löser det mesta. Bor i Torarp utanför Lidhult vilket innebär att kundkretsen ökat även där och det är trevligt att kunna ge bra service även i detta område.

Telefon: 0433-52 70 64
david(at)mjarydselmontage.se

Stig Johansson

stig


 

 

 

Lagerchef som är vår ”spindel i nätet”. Han har hand om allt som har med lagret att göra och att se till att alla verktyg, fordon, material m.m. är som de ska vara samt att miljöbiten på företaget sköts med bravur. En fena på att hålla ordning och se till så att vi sköter oss vad gäller arbetsmiljö och allt runtomkring oss.

Telefon: 0433-52 70 68
stig(at)mjarydselmontage.se

Joakim Eklund

jocke


 

 

 

Elmontör i grunden men Joakim är också ansvarig för säkerhetssidan med passer, larm, tele och data vilket har blivit en riktigt intressant nisch för oss. Är intresserad av medialösningar där bara er fantasi sätter gränser. Ta gärna kontakt med Joakim för att diskutera lösningar för just Er!

Telefon: 0433-52 70 69
joakim(at)mjarydselmontage.se

Alexander Levin

alle


 

 

 

Projektledare och har hand om allt från service till industri. Har också stor erfarenhet av säkerhetsinstallationer med brand och kameraövervakning bl a. Alexander också börjat kalkylera och konstruera vilket innebär att vi kan dokumentera och plocka fram ett pris till er på nolltid om så önskas.

Telefon: 0433-52 70 67
alexander(at)mjarydselmontage.se

Johan Engqvist 

Johan Engkvist 0433-52 70 63 johan@mjarydselmontage.se


 

 

 

 

 

Elmontör och jobbar med både industri- och övriga installationer. Är en hejare på att bygga automatikskåp i olika sammanhang och har lång erfarenhet  framförallt från industrin.

Telefon: 0433-52 70 63
johan(at)mjarydselmontage.se

Oscar Magnusson
Oscar Magnusson 0433-52 70 65 oscar@mjarydselmontage.se

 

 

 

 

Elmontör och Oscar anställdes som lärling hos oss och varit med på många ”spännande” projekt. Nu är han en engagerad elmontör som är redo för nya uppgifter.

Telefon: 0433-52 70 65
oscar(at)mjarydselmontage.se

Om oss


Verksamheten startade 1988 av Frank Eklund vars branscherfarenhet sträcker sig tillbaka i tiden till 1973. Företaget har idag 8 anställda och är anslutet till Installatörsföretagen. Det är vår nya branschorganisation som tidigare hette EIO. 

Mjäryds Elmontage AB:s kundkrets består av både privatpersoner och industri. Vår kunskap är Din möjlighet!

Vi arbetar med EIO Q Ledningssystem. Detta garanterar professionellt utförda uppdrag samt bättre resultat!

Energifrågan är ständigt aktuell – nu mer än någonsin. Vi hjälper gärna till med tips och råd om våra kunder vill ha information kring olika ämnen.

Solen gör mycket med oss. Vi blir gladare och nu kan vi även fånga den energin den ger och ger dig möjlighet att göra en insats för miljön och tjäna pengar. Vi har lösningar!!