Elektriker i Markaryd

    Om oss

Frank Eklund

Frank 2013


 

 

 

 

VD för företaget och har drivit det sedan starten 1988. Började som industrielektriker 1974 och har gått den långa vägen.

Telefon: 0433-52 70 61
frank(at)mjarydselmontage.se

Gunnel Eklund

Gunnel på kontoret


 

 

 

 

Har hand om administrationen och personalen på firman. Ofta den rösten ni möter när ni ringer till kontoret och den som ser till att ni får den hjälp som ni behöver.

Telefon: 0433-52 70 62
gunnel(at)mjarydselmontage.se

Johan Engqvist

changehere


 

 

 

 

Johan har varit hos oss sedan 2015. Han har gedigen erfarenhet av industri- samt servicearbeten.

 

 

Telefon: 0433-52 70 63
johan(at)mjarydselmontage.se

David Salomonsson

david


 

 

Anställd sedan 2004, och är främst inriktad mot industrisidan och har en del programmeringsarbete också. Rutinerad felsökare som löser det mesta. Bor i Torarp utanför Lidhult vilket innebär att kundkretsen ökat även där och det är trevligt att kunna ge bra service även i detta område.

Telefon: 0433-52 70 64
david(at)mjarydselmontage.se

Stig Johansson

stig


 

 

 

 

Anställd sedan 1998 och är vår ”spindel i nätet”. Han har hand om allt som har med lagret att göra och att se till att alla verktyg, fordon, material m.m. är som de ska vara samt att miljöbiten på företaget uppfyller kraven. En fena på att hålla ordning och se till så att vi sköter vår miljö och allt runtomkring.

Telefon: 0433-52 70 68
stig(at)mjarydselmontage.se

Joakim Eklund

jocke


 

 

 

 

Anställd sedan 2005. Joakim är ansvarig för säkerhetssidan med passer, larm, tele och data vilket har blivit en riktigt intressant nisch för oss. Är intresserad av medialösningar där bara er fantasi sätter gränser. Ta gärna kontakt med Joakim för att diskutera lösningar för just Er!

Telefon: 0433-52 70 69
joakim(at)mjarydselmontage.se

Alexander Levin

alle


 

 

 

 

Anställd sedan 2006 och har hand om allt från service till industri. Nu är Alexander också projektledare och har bl a ansvarig för Höjdenskolans nybyggnad. Har också stor erfarenhet av säkerhetsinstallationer med brand och kameraövervakning bl a. Alexander också börjat kalkylera och konstruera vilket innebär att vi kan dokumentera och plocka fram ett pris till er på nolltid om så önskas.

Telefon: 0433-52 70 67
alexander(at)mjarydselmontage.se

Daniel Eklund

daniel


 

 

 

 

Anställd sedan 2009, är ansvarig för bl a att vårt ledningssystem lever och jobbar hårt med våra ständiga förbättringar. Har även ansvar för att vår IT-miljö fungerar tillfredsställande.

daniel(at)mjarydselmontage.se

Om oss


Verksamheten startade 1988 av Frank Eklund vars branscherfarenhet sträcker sig tillbaka i tiden till 1973. Företaget har idag 8 anställda och är anslutet till EIO.

Mjäryds Elmontage AB:s kundkrets består av både privatpersoner och industri. Vår kunskap är Din möjlighet!

Vi arbetar med EIO Q Ledningssystem. Detta garanterar professionellt utförda uppdrag samt bättre resultat!

Energifrågan är ständigt aktuell – nu mer än någonsin. Vi hjälper gärna till med tips och råd om våra kunder vill ha information kring olika ämnen.

Solen gör mycket med oss. Vi blir gladare och nu kan vi även fånga den energin den ger och ger dig möjlighet att göra en insats för miljön och tjäna pengar. Vi har lösningar!!